• 06 50217585
  • info@mijnfort.nl

Het Team


MijnFort bestaat uit een groep coaches die passie hebben voor en expertise hebben in ‘leven lang groeien’.

Elsje van den Busken

In de 15 jaar dat ik werkzaam was in het beroepsonderwijs ben ik actief betrokken geweest bij verschillende verander processen. Van het onderwijs zelf maar ook van teams. En op individueel niveau als coach van docenten en van studenten.

In een steeds veranderende wereld heb je je te verhouden tot wat er gebeurt en moet er telkens een nieuwe balans gevonden worden. Hier is naast veerkracht en aanpassingsvermogen ook een goede samenwerking voor nodig. Om samen te werken is het essentieel dat we onszelf en ook elkaar kennen. Ik begeleid groepen en individuen in dit proces.

Mijn kracht ligt in (h)echt contact, de essentie uit het grote geheel halen, samen tot de kern komen, helderheid verschaffen, de rode draad in het oog houden, bewustzijn vergroten, respectvol confronteren en letterlijk beweging inzetten. Samen sterk in beweging.

Willemien Slot

Ik ben afgestudeerd als actrice aan de toneelacademie in Maastricht. Naast actrice ben ik werkzaam als theatermaker en doe ik productiewerk voor theater en film.

Je kunt een personage niet waarachtig spelen als je hem niet begrijpt. Als je hem of haar niet kunt verdedigen.

Wat zijn de beweegredenen achter de mens? Gedrag komt voort uit een verhaal, een geschiedenis. Wat is het verhaal?

Waarachtigheid is niet alleen zijn wie je bent maar ook zien wie de ander is.

Acteren is voor mij onlosmakelijk verbonden met deze training in empathie. Net als het spel van de taal, aanwezig zijn en verbeeldingskracht. 

En via deze kanalen jezelf en de wereld om je heen op een nieuwe manier beschouwen.

Jantine Hos

Maken is voor mij de manier om te ervaren voorbij het rationele. Het geeft me inzicht in mezelf en de wereld, en verrijkt het leven. Het geeft me tevens te gelegenheid te communiceren met de wereld (en de mensen) om mij heen. Door anderen te faciliteren in hun maakproces geef ik ze de gelegenheid achter nieuwe waarheden te komen en daarmee hun eigen groei te ondersteunen.

Ik ben een maker. Ik werk met mijn handen en creëer.  Wol is mijn belangrijkste materiaal. Ik ben professioneel viltster en kunstenaar.

Marion van der Moolen

 Als beeldend kunstenaar en bevlogen docent laat ik me inspireren door verbeelding. Het is een grote kracht die versterkt wordt door creatief bezig te zijn en vaak direct toepasbaar in werk- en privéomstandigheden.

Door steeds weer op andere manieren de wereld om me heen te observeren, daag ik mezelf en anderen uit om dieper te kijken. Het geven van ruimte aan een creatief proces, leidt tot bewustwording van innerlijke kwaliteiten. Zingeving en verdieping geven mij energie.

Mijn onderwijservaring (speciaal en basisonderwijs en ROC) in combinatie met mijn passie als schilder maakt mij tot een creatief coach die het verschil maakt.

Hans Doodkorte

Ooit begonnen als docent Engels in het voortgezet onderwijs na een studie aan de RUG. In het voortgezet onderwijs op alle niveaus lesgegeven en alle stadia van het schoolleiderschap doorlopen. Als ZZP’er actief als matchmaker en verbinder daarbij geïnspireerd door een levenslange fascinatie voor Oosterse vechtkunst en filosofie. De actieve beoefening daarvan tot op heden is een voortdurende ontdekking naar de diepe invloed van bewegen op alle facetten van het menszijn.

Rein Sarink

Ik heb een fascinatie voor hoe wij als mens omgaan met ongemak. Vaak verliezen we onszelf in gebruiken en gewoontes en naar mate we ouder worden zijn we de verbinding met onszelf en de omgeving kwijt geraakt. Ademen, bewegen en kou hebben mij geleerd hoe je ongemak om kan draaien in kracht. Hoe je door fysieke oefeningen en elementen uit de natuur weer in contact kan komen met jezelf. Uit het hoofd in het hart! De rode draad in mijn leven is in beweging blijven en kijken wat wel kan. Als zelfstandig ondernemer van een mode bedrijf ken ik de up’s en downs van ondernemen en door te blijven leren en ontdekken ben ik nu een heel andere kant opgegaan. Naast holistisch trainer waar ik vanuit het lichaam kijk naar blokkades ben ik Instructeur in de Wim Hof Methode. Mijn moto: Voelen is weten!

Paul Bos

Ik ben een pionier, een initiatiefnemer. Waar anderen een bestaande weg zien, zie ik het begin van een nieuwe route. Braakliggend terrein is daarmee mijn belangrijkste materiaal. Bij mensen, in teams, bij organisaties. Met als centrale vraag: hoe organiseren wij met elkaar een natuurlijke transformatie?  

Na de School voor Journalistiek werkte ik als eindredacteur, als tekstschrijver, als hoofd PR, en als oprichter/partner in een middelgroot communicatie-adviesbureau. Mijn innovatiethema werd  ‘vooruit naar vroeger’ toen ik aanvoelde dat ik alsnog de ouderlijke boerderij moest overnemen. En van daaruit bied ik samen met andere vakmensen groeiprogramma’s aan voor organisaties en bedrijven. #levenlanggroeien

Ik groei zelf het beste als ik mezelf zie als ‘braakliggend werkterrein’. Dat betekent dus tijd maken voor het onverwachte. Werken met anderen, uitgedaagd worden, spelen met taal, schrijven, optreden en een beetje humor helpen mij daarbij.