• 06 50217585
  • info@mijnfort.nl

Het Team


MijnFort bestaat uit een groep coaches die passie hebben voor en expertise hebben in ‘leven lang groeien’.

Daniel Doodkorte

Daniel Doodkorte (1985) studeerde Wijsbegeerte aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in de interdisciplinaire studie van wetenschap, technologie en samenleving en studeerde af op een filosofisch analyse van de moderne organisatiewetenschap. Tijdens zijn studententijd was hij onder andere lid van de Centrale Studentenraad, redacteur van het interdisciplinaire tijdschrift Blind en nam hij deel aan de BKB Academie. Daarna was hij directeur van Stichting Filosofie Oost-West, een kennisnetwerk op het gebied van westerse en niet-westerse denktradities. Op het moment werkt hij als organisatiefilosoof met studenten en professionals. Hij is als docent verbonden aan de Hogeschool voor Toegepaste Filosofie in Utrecht en als coach aan MijnFort.

Jantine Hos

Maken is voor mij de manier om te ervaren voorbij het rationele. Het geeft me inzicht in mezelf en de wereld, en verrijkt het leven. Het geeft me tevens te gelegenheid te communiceren met de wereld (en de mensen) om mij heen. Door anderen te faciliteren in hun maakproces geef ik ze de gelegenheid achter nieuwe waarheden te komen en daarmee hun eigen groei te ondersteunen.

Ik ben een maker. Ik werk met mijn handen en creëer.  Wol is mijn belangrijkste materiaal. Ik ben professioneel viltster en kunstenaar.

Marion van der Moolen

 Als beeldend kunstenaar en bevlogen docent laat ik me inspireren door verbeelding. Het is een grote kracht die versterkt wordt door creatief bezig te zijn en vaak direct toepasbaar in werk- en privéomstandigheden.

Door steeds weer op andere manieren de wereld om me heen te observeren, daag ik mezelf en anderen uit om dieper te kijken. Het geven van ruimte aan een creatief proces, leidt tot bewustwording van innerlijke kwaliteiten. Zingeving en verdieping geven mij energie.

Mijn onderwijservaring (speciaal en basisonderwijs en ROC) in combinatie met mijn passie als schilder maakt mij tot een creatief coach die het verschil maakt.

Hans Doodkorte

Ooit begonnen als docent Engels in het voortgezet onderwijs na een studie aan de RUG. In het voortgezet onderwijs op alle niveaus lesgegeven en alle stadia van het schoolleiderschap doorlopen. Als ZZP’er actief als matchmaker en verbinder daarbij geïnspireerd door een levenslange fascinatie voor Oosterse vechtkunst en filosofie. De actieve beoefening daarvan tot op heden is een voortdurende ontdekking naar de diepe invloed van bewegen op alle facetten van het menszijn.

Marijke Ohlenbusch

Werken aan je binnenwerk door in beweging te komen. Dat is waar ik als kwartiermaker anderen op hun weg mee begeleid. Op de inbreng of vraagstelling afgestemde oefeningen dragen bij aan een diepe verbinding van adem lichaam en denken. Het voelen van deze verbinding helpt meteen bij het vinden van rust. Zo ontstaat van binnenuit ruimte voor nieuwe ontwikkeling.

De rode draad die door mijn jarenlange werk in de pensioenen is dat ik steeds actief betrokken was bij het opstarten van het aanpassen van werkprocessen en oplossen van problemen door wetswijzigingen. Het ondernemerschap zit in mijn DNA.  De combinatie van een eigen winkel, een yogastudio en het geven van trainingen voor het bedrijfsleven en onderwijs houdt mij levendig.  Het gevoel van vrijheid en energie die het geeft om iets nieuws aan tot een succes te brengen deel ik graag met anderen.

De bewegingsmogelijkheden van mijn lichaam werken als richtingaanwijzers. Kennis over de elementen en daarop afstemmen helpt mij bij mijn eigen natuur te blijven, het houdt me bij de les. Mijn hart maakt een sprongetje als ik anderen mag laten meebewegen en af te stemmen op de kracht die nodig is om mee te bewegen bij veranderingen.

Paul Bos

Ik ben een pionier, een initiatiefnemer. Waar anderen een bestaande weg zien, zie ik het begin van een nieuwe route. Braakliggend terrein is daarmee mijn belangrijkste materiaal. Bij mensen, in teams, bij organisaties. Met als centrale vraag: hoe organiseren wij met elkaar een natuurlijke transformatie?  

Na de School voor Journalistiek werkte ik als eindredacteur, als tekstschrijver, als hoofd PR, en als oprichter/partner in een middelgroot communicatie-adviesbureau. Mijn innovatiethema werd  ‘vooruit naar vroeger’ toen ik aanvoelde dat ik alsnog de ouderlijke boerderij moest overnemen. En van daaruit bied ik samen met andere vakmensen groeiprogramma’s aan voor organisaties en bedrijven. #levenlanggroeien

Ik groei zelf het beste als ik mezelf zie als ‘braakliggend werkterrein’. Dat betekent dus tijd maken voor het onverwachte. Werken met anderen, uitgedaagd worden, spelen met taal, schrijven, optreden en een beetje humor helpen mij daarbij.